• Lorem ipsum

Bent u het zat om om erachter te komen dat uw afvalzak het weer heeft begeven of zoekt u het gemak van de afvalzak met trekband? Bent u de vieze geur die komt met afval zat en zoekt u een geparfumeerde zak? Door het ruime assortiment Swirl vuilniszakken bij Mega Buyer, bent u verzekerd van de juiste toepassing voor uw afval. De vuilniszakken zijn voor 80% gemaakt van gerecycled plastic, waarvan minstens de helft uit hergebruikte grondstoffen bestaat. Door te kiezen voor deze vuilniszakken, draagt u bij aan het duurzaam produceren van gerecycled materiaal.  

Bij Mega Buyer heeft u al vanaf 5 liter keuze uit afvalzakken, pedaalemmerzakken, scheurvaste en lekvrije vuilniszakken en biologisch afbreekbare afvalzakken. Bij Mega Buyer kunt u ook terecht als u op zoek bent naar een Swiffer Sweeper om het afstoffen een stuk gemakkelijker te maken! 

Bekijk producten

Swirl vuilniszakken

Swirl vuilniszakken met fixeerband

Swirl vuilniszakken met een elastische trekband blijven stevig op hun plaats, rond de rand van de emmer. Zo voorkomt u eenvoudig vuile vuilnisbakken door het wegglijden van de zak! Wanneer de zak vol is, sluit u hem gemakkelijk door de fixeerband tot een handvat te knopen. Hiermee zijn de zakken op hygiënische wijze te sluiten, zonder gedoe, zonder vuile handen. Bij Mega Buyer heeft u de keuze uit 20, 35 of 60 liter. Kies het formaat afhankelijk van uw afvalbak. 

Om zwaarder afval ook hygiënisch te verwijderen uit de afvalbak, hebben we scheurvaste en lekvrije vuilniszakken. Deze hebben een verbeterde folie voor zwaarder afval. Naast een betere folie, heeft de zak meerdere lagen voor een bijzonder scheurvast en lekvrij effect. Deze zakken zijn verkrijgbaar met handvaten of trekband.

Frisse Swirl vuilniszakken

De pedaalemmerzakken van Swirl met handvaten zijn speciaal ontworpen voor kleinere pedaalemmers tot 35 liter. Deze vuilniszakken zijn geschikt voor gebruik in bijvoorbeeld badkamers. De zakken bevatten een actief anti bacterieel bestanddeel dat de groei van bacteriën op het oppervlak van de zak tegengaat. Hierdoor blijft uw badkamer schoon.

Wilt u niet alleen een schoon, maar ook een aangenaam gevoel van fris- en netheid? Dan kunt u voor de speciale geparfumeerde pedaalemmerzakken van Swirl kiezen. Deze Swirl vuilniszakken verspreiden een heerlijke geur in de pedaalemmer, zodat vieze geurtjes niet overheersen. 

Ruime keuze bij Mega Buyer

Bij Mega Buyer kunt u veel verschillende producten kopen zoals Swiffer Duster navullingenen Swirl vuilniszakken. Zo hebben we niet alleen gewone afvalzakken, maar ook bio pedaalemmerzakken. Met de Swirl vuilniszakken heeft u altijd een gemakkelijke en praktische oplossing voor uw afval. De afvalzakken zijn van hoogwaardig 80% gerecycled materiaal gemaakt en verzekeren u van een scheurvaste en lekvrije ervaring bij het verwijderen van afval.

Bekijk producten