• Lorem ipsum

Met de Swiffer Sweeper wordt afstoffen makkelijker dan ooit. Doordat het stof wordt vastgehouden, kan het stof niet meer neerdwarrelen op reeds gereinigde oppervlakken. Met de speciaal ontworpen draaikop kan hij op vrijwel elk vlak geheel liggen, waardoor u eenvoudig kunt schoonmaken op moeilijk bereikbare plekken. Denk daarbij aan plekken zoals onder bedden of banken, maar ook onder de koelkast, het fornuis en de vaatwasser. De Swiffer kunt u voor een scherpe prijs bestellen bij Mega Buyer!

Bekijk producten

Swiffer Sweeper

De vloer reinigen zonder moeite!

De draaikop van de Swiffer Sweeper kan volledig rond zijn as draaien, zodat schoonmaken makkelijker dan ooit wordt. U hoeft uw lichaam niet te belasten door lastige posities aan te nemen om op de lastige plekken schoon te maken. Naast de slim ontworpen draaikop, is de steel van de stoffer ergonomisch en heeft de steel een comfortabele grip. De Swiffer reinigt de vloer in gemiddeld de helft van de tijd vergeleken met een standaard bezem of stofzuiger.

De Swiffer Sweeper vangt en houdt tot 3x meer stof, vuil en haar vast dan een standaard bezem

Dankzij de dikte en het specifieke patroon van de stofdoekjes in combinatie met hun antistatische werking, vangt en houdt de Swiffer al het stof vast. Het is dus ook de perfecte aanvulling op uw stofzuiger om het fijne, hardnekkige stof op te vangen. Zo hoeft u minder vaak de zware stofzuiger te pakken. De Swiffer Duster navulling stofdoekjes houden ook al het stof vast tijdens het afstoffen! 

Bekijk producten

Verminder uw stofallergie

De Swiffer Sweeper is ideaal voor het verwijderen van haar en stof. Of het nu haar van huisdieren of allergenen en stof van huisstofmijt is, De Swiffer houdt het vast. Haar van huisdieren valt regelmatig uit en blijft achter op hardnekkige plekken. De Swiffer doekjes kunnen deze zeer gemakkelijk verwijderen. Zo kunnen ze bijdragen aan het verminderen van bijvoorbeeld een stofallergie.

Oppervlakken voor de Swiffer Sweeper

De Swiffer kunt u gebruiken op elk hard oppervlak zoals: al dan niet geboend linoleum, vinyl, keramische tegels en behandelde houten vloeren. De stoffer is op deze oppervlakken het meest efficiënt. Bovendien is het flexibel en makkelijk te gebruiken, zonder opwaaien van stof in de lucht.

Haal nu de Swiffer Sweeper in huis!

Bent u het zat dat stof achterblijft? Kunt u maar moeilijk lastig te bereiken plekken schoonmaken? Wilt u graag dat stof en vuil verwijderen een snelle en gemakkelijk taak in huis is? Koop dan nu uw Swiffer Sweeper bij Mega Buyer, zodat afstoffen kinderspel wordt! Uiteraard kunt u bij ons ook terecht als u het gemak van Swirl vuilniszakkenzoekt met een trekband. Geen vieze geurtjes in huis meer! 

Bekijk producten