• Lorem ipsum

Zorg dat u nooit tekort komt aan stofdoekjes met de handige Swiffer Duster navulling. U koopt deze navulling voor een aantrekkelijke prijs bij Mega Buyer! Deze officiële stofdoekjes zijn makkelijk te bevestigen op de Swiffer Duster. Schud de Swiffer Duster navulling even voordat u hem gebruikt voor de optimale Trap & Lock-werking. Zo kunt u gemakkelijk en snel afstoffen in huis. Waar een standaard plumeau stof makkelijk verspreid, hebben de Swiffer Duster stofdoekjes duizenden flexibele pluizige vezels die het stof opvangen en vasthouden.

Bekijk producten

Swiffer Duster navulling

Houdt tot 3 keer meer stof vast dan een standaard plumeau

De Swiffer Duster stofdoekjes houden tot 3 keer meer stof vast dan een standaard plumeau. Dit komt door de duizenden unieke gecoate vezels die van vorm kunnen veranderen. Een Swiffer Duster verwijdert snel stof, vuil, huidschilfers en haar van huisdieren van diverse oppervlakken. Ook pakt het huisstofmijt deeltjes op, waardoor u minder last heeft van bijvoorbeeld een stofallergie.

De voordelen van de Swiffer Duster

De stofdoekjes in de Swiffer Duster navulling hebben een uniek Trap & Lock systeem, oftewel vangen en vasthouden. Met dit systeem bent u ervan verzekerd dat vuil en stof makkelijk verwijderd kunnen worden zonder verspreiding van de stofdeeltjes in huis.

Stof en huidschilfers hebben de neiging om te blijven plakken op hardnekkige plekken en hopen op in lastige hoekjes. Door het flexibele en compacte design van de Swiffer Duster, kunt u gemakkelijk bij moeilijk bereikbare plekken komen. Door de unieke vezels van de Swiffer Duster stofdoekjes kunt u ze veilig gebruiken op alle droge oppervlakken. Het laat geen sporen achter en neemt stof, vuil en haar doeltreffend op. Ditzelfde effect is van toepassing op de Swiffer Sweeper.

Bekijk producten

Bevestigen van de Swiffer Duster navulling

Om zoveel mogelijk stof te vangen en vast te houden kunt u het best de Swiffer Duster navulling goed schudden, voordat u deze aan het handvat bevestigt. Dit zorgt voor een optimale werking van de vezels tijdens het afstoffen. Na het schudden van de Swiffer Duster navulling, bevestigt u de stoffer door hem via de twee openingen op de achterzijde over het handvat te schuiven.

Haal nu de Swiffer Duster navulling in huis!

Zorg ervoor dat u voldoende stofdoekjes in huis heeft, zodat u altijd in huis kunt afstoffen. Door het effectieve Trap & Lock systeem bent u ervan verzekerd dat u stof verwijdert en niet verspreid. Daarnaast bieden wij ook Swirl vuilniszakken zodat u gemakkelijk en hygiënisch uw afval kunt opruimen. aan De Swiffer Duster navulling komt in een verpakking van 40 stuks. Bij Mega Buyer profiteert u van gratis verzending bij een besteding van meer dan 35 euro!

Bekijk producten